DAGSKRYSSNING TILL SKOKLOSTER – 2022
Ombord på M/S Kung Carl Gustaf kan du njuta av en fantastisk resa längs Fyrisån och in i Mälarens vatten. Vi avgår 11.00 och ombord kan du njuta av en god lunch innan vi kommer fram till Skokloster 12.50. Vår meny kan du se under rubriken boka dagstur. Förbeställ gärna maten. Passa på att se det vackra slottet och promenera i trädgårdarna under vårt stopp. 14.40 går vi ombord för att resa tillbaka mot Uppsala. Ta ett glas vin eller kaffe och något nybakat uppe på soldäcket samtidigt som du njuter av vyerna längs resan. Pris för båtresan 350 kr för vuxen. 175 kr för barn mellan 5 – 12 år. Barn mellan 0 – 4 år gratis.  Vi avslutar säsongen med dagskryssningar den 25 och 27 augusti. 
KVÄLLSKRYSSNING MED ÅHMANS BUFFÉ – 2022
Gå ombord 17.30 för en trevlig kväll ombord på M/S Kung Carl Gustaf. Vi avgår 18.00 för en resa längs Fyrisån och in i Mälaren. Vi serverar Åhmans middagsbuffé med varmrökt pepparlax, gravad lax, räkor med tre såser, rostbiff, kalkon, västerbottenpaj, sallad, grönsaker, frukt, variation av ostar och kex samt kaffe och äppelkaka. Pris 595 kr ink moms per person. I priset ingår båttur och mat. Dryck tillkommer. Betalar gör du ombord. Vi avslutar säsongen med kvällskryssningar den 24, 25 och 26 augusti. 
KONFERENS, BRÖLLOP, FÖDELSEDAGAR, TEMARESOR, BARNKALAS
Vi arrangerar många olika typer av fester ombord för dig som vill hyra båten och bjuda in dina vänner. Vi planerar gärna festen tillsammans med dig för att den ska vara personlig och ge minnen för livet. 

Boka fest med dina vänner eller företaget ombord på M/S Kung Carl Gustaf